Notícies

21/02/2020

JA POTS CONSULTAR GAIREBÉ TOTS ELS NOUS CALENDARIS LABORALS 2020 DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ PER PROVÍNCIES~~Ja s'han aprovat i estan disponibles els calendaris laborals del sector de la construcció de l'any 2020 en la major part de les províncies espanyoles. Els calendaris són oficials i han estat publicats en els Butlletins Oficials de les corresponents províncies, si bé encara està pendent l'actualització dels calendaris d'Almeria, Cadis, Ceuta, Granada, Guipúscoa, Huelva, Madrid, Màlaga, Melilla, Sevilla, Palència, Santa Cruz de Tenerife i Sòria.

Cadascun dels convenis provincials inclou dies festius, que s'uneixen als 14 establerts en el calendari laboral de 2020, que recull vuit festius d'àmbit nacional, quatre per cada Comunitat Autònoma i dues festes locals.

Per a aquest 2020, els vuit festius nacionals que comparteixen totes les Comunitats Autònomes són els dies: 1 de gener (dimecres, Any Nou), 6 de gener (dilluns, Epifania), 10 d'abril (Divendres Sant), 1 de maig (divendres, Dia del Treballador), 15 d'agost (dissabte, Asunción de la Verge), 12 d'octubre (dilluns, Festa Nacional), 8 de desembre (dimarts, Dia de la Immaculada Concepció) i el 25 de desembre (divendres, Nadal).

En els següents enllaços pots descarregar-te el document amb els convenis i calendaris vigents en el sector de la construcció de cada província:

 

Andalusia: Almeria (pendent d'aprovació) / Cadis (pendent d'aprovació) / Córdoba / Granada (pendent d'aprovació) / Huelva (pendent d'aprovació) / Jaén / Màlaga (pendent d'aprovació) / Sevilla (pendent d'aprovació).


Aragó: Huesca / Teruel / Zaragoza.


Astúries.


Illes Balears.


Canàries: Las Palmas de Gran Canaria i Santa Cruz de Tenerife (pendent d'aprovació).


Cantàbria.


Castella-la Manxa: Albacete / Ciudad Real / Conca / Guadalajara / Toledo.


Castella i Lleó: Ávila / Burgos / León / Palència (pendent d'aprovació) / Salamanca / Segòvia / Soria (pendent d'aprovació) / Valladolid / Zamora.


Catalunya: Barcelona / Girona / Lleida / Tarragona.


Comunitat Valenciana: Alacant / Castelló / València.


Extremadura: Badajoz / Càceres.


Galícia: La Corunya / Lugo / Orense / Pontevedra.


La Rioja.


Madrid (pendent d'aprovació).


Múrcia.


Navarra.


País Basc: Àlaba / Guipúscoa (pendent d'aprovació) / Biscaia.