Notícies

18/02/2020

CONEIX QUINES SERAN LES PRINCIPALS FIRES I ESDEVENIMENTS DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ QUE NO ET POTS PERDRE AQUEST 2020~~Els professionals de la construcció estan d'enhorabona. L'any 2020 arrenca amb multitud de congressos, fires, salons, conferències i exposicions que, al llarg de tot l'any, recorreran la geografia espanyola amb l'objectiu de convertir-se en espais d'intercanvi de coneixements i d'experiències sobre les últimes tendències en el sector de la construcció i afins.

Les primeres grans cites del sector per a enguany ens porten fins a València i Madrid. La capital del Túria acollirà, un any més, un de les trobades més importants en matèria de paviments i revestiments ceràmics, Cevisama. Del 3 al 7 de febrer, es reuniran en la Fira de València alguns dels representants més importants del sector ceràmic del món. Per part seva, del 5 al 7 de febrer, a Madrid se celebrarà la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, Genera 2020 que, sota el lema "Integrem energies per a un futur sostenible", espera conjuminar en un mateix espai les últimes tendències en matèria de sostenibilitat i innovació.

En l'equador d'enguany, tampoc podran faltar noves cites d'Avenc o Contart. Del 7 al 10 de maig, el Saló Immobiliari Internacional de Madrid espera millorar les seves dades d'anys anteriors, en els quals va haver-hi un volum de comercialització de 20.000 habitatges. Per part seva, la VIII Convenció Internacional de l'Edificació, Contart, es desplaça fins a Eivissa del 20 al 22 de maig per a debatre i conjuminar esforços entorn de la salut de l'usuari en els edificis.

Una de les últimes cites que ens esperen per a enguany serà la volta de ePower&Building. Sota aquest paraigua es conjuminen algunes de les fires més importants en diferents camps de la construcció, com són el Saló Internacional de Materials, Tècniques i Sistemes Constructius (Construtec), el Saló Internacional de Solucions per a la Indústria Eléctica i Electrònica (Matelec) o el Saló Internacional de la Finestra, Façana i Protecció Solar (Veteco), a més de Archistone i BIMexpo. D'aquesta manera, el recinte firal Ifema, de Madrid, es convertirà, del 10 al 13 de novembre, en un dels focus d'atracció per a professionals del sector de tota Europa en una de les últimes grans fires del sector de l'any.

 

Dóna un cop d'ull a les principals fires i esdeveniments del sector per a aquest 2020:

 

Cevisama 2020, a València. Del 3 al 7 de febrer.
Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, Genera 2020, a Madrid. Del 5 al 7 de febrer.
Congrés Internacional d'Enginyeria, Arquitectura, Salut i Benestar, "Life Hàbitat", a Valladolid. Del 19 al 20 de febrer.
Fira Architect@work. A Bilbao, 11 i 12 de març. A Barcelona, 6 i 7 de maig. A Madrid, 27 i 28 de maig.
XVIII Saló internacional de maquinària d'obres públiques, construcció i mineria, Smopyc, a Saragossa. De l'1 al 4 d'abril.
Saló Immobiliari Internacional de Madrid (AVENC 2020), a Madrid. Del 7 al 10 de maig. A més, AVENC Tardor, a Madrid, del 13 al 15 de novembre.
7th Euroasphalt & Eurobitume Congress, a Madrid. Del 12 a 14 de maig.
Contart 2020, a Eivissa. Del 20 al 22 de maig.
European BIM Summit, a Barcelona. 28 i 29 de maig.
Fòrum de Solucions Mediambientals Sostenibles (FSMS), a Madrid. Del 10 al 12 de juny. Inclou el Fòrum de les Ciutats o la Fira Internacional de l'Urbanisme i del Medi Ambient (TECMA).
VI Congrés Ciutats Intel·ligents, a Madrid. 25 de juny.
Congrés Europeu sobre Eficiència Energètica i Sostenibilitat en Arquitectura i Urbanisme (EESAP 11) + Congrés Internacional de Construcció Avançada (CICA 4), en Sant Sebastian. Del 15 al 17 de setembre.
Fira Hàbitat, a València. Del 22 al 25 de setembre.
Rebuild 2020, a Barcelona. Del 29 de setembre a l'1 d'octubre.
Barcelona Meeting Point 2020, a Barcelona. Del 4 al 7 de novembre.
ePower&Building, a Madrid. Del 10 al 13 de novembre. Inclou Construtec, Veteco, Matelec, Archistone i BIMexpo.