Notícies

04/05/2018

CONEIX LES NOVES FUNCIONALITATS DE L┤APLICACIO TPC EMPRESESLa Fundació Laboral de la Construcció acaba d'incorporar noves funcionalitats al servei ´TPC Empreses'. Aquesta aplicació es va engegar en 2014, amb l'objectiu que les empreses del sector pogueren accedir a les dades referents a la formació en matèria de prevenció de riscos laborals dels seus treballadors, registrada en el sistema acreditatiu de la Targeta Professional de la Construcció (TPC).

La nova actualització de l'eina permet a les empreses registrades comprovar, de forma clara i senzilla, la validesa dels diplomes de les accions formatives en matèria de Seguretat i salut dels seus treballadors. Amb solament introduir el nombre de DNI del treballador i el codi del curs que apareix en el diploma, l'aplicació comprovarà si el diploma, expedit per la Fundació Laboral de la Construcció o per una Entitat Homologada per l'entitat paritària, està o no registrat en l'aplicació, i mostrarà també el títol de la formació i les hores realitzades.

Fins al moment, prop de 450 empreses utilitzen el servei ´TPC Empreses', concebut, entre altres aspectes, per a facilitar l'acreditació de la TPC amb la formació en prevenció dels treballadors a les empreses, explicant sempre amb el consentiment dels seus treballadors.

Per a accedir a aquest servei, és necessari donar-se d'alta com a empresa a través de la pàgina web trabajoenconstruccion.com. Per a això, s'haurà d'emplenar un formulari de dades d'empresa, adjuntant la targeta d'identificació fiscal i, automàticament, l'usuari rep un correu donant-li la benvinguda al servei, amb les claus d'accés. Així mateix, es requereix l'autorització dels treballadors per a l'accés a la informació.